Mian Header

AKTIVNE PONUDE
Pravila i uslovi

Dobrodošli na Snizeno.rs. Molimo pročitajte pravila i uslove korišćenja u nastavku. Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i da se slažete sa svim uslovima i pravilima upotrebe ovog sajta. Biočanin doo, kao autor/vlasnik/menadžer sajta www.snizeno.rs, u daljem tekstu Biočanin, zadržava pravo izmene i dopune sadržaja ovog sajta, što uključuje i Izjavu o privatnosti i Pravila i Uslove korišćenja, u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. Stoga vas molimo da redovno posećujete ovu stranicu, kako bi bili u toku sa izmenama Pravila i Uslova korišćenja koje ste prihvatili.


Autorska prava


Biocanin doo je autor Sajta i poseduje sva zagarantovana prava u tom svojstvu, u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonima. Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi materijali, uključujući ilustracije, slike, dizajn, ikonice, fotografije, audio/video klipove itd. su vlasništvo firme Biočanin.


Sadržaj Sajta (tekstovi, opisi proizvoda i uslugu, tehničke karakteristike, slike, simboli) su u vlasništvu Biočanina i proizvođača ili distributera ponuđenih proizvoda i usluga, pa Biočanin ne preuzima odgovornost za sadržaj opisa proizvoda objavljenog na Sajtu.


Ako preuzimate softver sa ovog Sajta, uključujući i dokumenta i slike koje taj softver sadrži ili ih je generisao, kao i prateće podatke (u daljem tekstu Softwer), smatrajte da je licenciran od strane Biočanin doo (u daljem tekstu Autor). Autor ima puno pravo na Softver i sva prava intelektualnog vlasništva koja iz toga proizlaze. Ne smete prodavati, distribuirati, reprodukovati ili dekompilirati Softver. Svi zaštitni znakovi i logotipi su u vlasništvu Autora ili nosioca dozvole i nemate dozvolu da ih kopirate ili koristite na bilo koji način.


Snizeno je registrovani žig u vlasništvu Biočanin doo. Internet domen snizeno.rs je u vlasništvu Biočanin doo. Upotreba Sniženo.rs žiga ili domena, otvoreno ili skriveno (kao što su, ali ne isključivo, meta tagovi i druge tehnike indeksiranja, pretraživanja weba), bez prethodne pismene saglasnosti Biočanin doo je zabranjeno i kažnjivo zakonom.


Linkovi ka drugim sajtovima


Autor ne preuzima odgovornost za sadržaj sajtova van svoje mreže. Kada pristupite sajtu koji ne pripada Biočanin mreži, imajte u vidu da je to nezavisan sajt i da Autor nema kontrolu nad njegovim sadžajem. Link ka sajtu van mreže sajtova Autora ne podrazumeva da Autor prihvata odgovornost za sadržaj tog sajta. Odgovornost za tačnost informacija u potpunosti pripada pružaocu ponuđenih usluga i proizvoda.Prava i obaveze


Biočanin doo, preko sajta snizeno.rs prodaje robu i usluge na teritoriji Republike Srbije isključivo korisnicima sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije u ime i za račun privrednih subjekata koji svoju robu/usluge reklamiraju putem veb sajta snizeno.rs. Prodaja se vrši u promotivnom obliku koji se zasniva na odobravanju popusta na redovnu cenu robe ili usluga Ponudjača u slučaju da sajt snizeno.rs u odredjenom vremenskom periodu obezbedi minimalni broj korisnika zainteresovanih za odredjenu vrstu robe/usluge.


Objavljivanje informacija o robi ili uslugama na veb sajtu ne predstavlja ponudu sajta snizeno.rs za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da učini ponudu pod objavljenim uslovima klikom na dugme ‘’Kupi’’. Ukoliko sajt snizeno.rs prihvati ovakvu ponudu korisnika nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu da plati izabranu robu/usluge. Prodaja može biti ograničena na maksimalni broj korisnika zainteresovanih za odredjenu robu ili usluge.


Korisnik robu ili usluge plaća putem poštanskih uplatnica, interneta ili na drugi elektronski način ponudjen na sajtu i oslobadja sajt snizeno.rs i privredno društvo Biočanin doo od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi sa ovakvim načinima plaćanja za koju Biočanin nije odgovoran.


Za svaku pojedinačnu kupljenu robu/uslugu Biočanin doo u ime ponudjača izdaje potvrdu u obliku vaučera na ime korisnika koji ga identifikuje pred ponudjačem, i daje mu pravo da potražuje kupljenu robu ili usluge tokom roka važenja promotivne ponude. Ukoliko Korisnik ne iskoristi kupljenu robu ili usluge u roku važenja promotivne ponude koji je istaknut na samoj ponudi, sajt snizeno.rs nije dužan da Korisniku vrati novac, osim u slučaju ostvarivanja prava na jednostrani raskid.


Zabranjena je trgovina, kopiranje ili falsifikovanje Vaučera. Vaučer važi samo do datuma označenog na njemu i na ime naznačeno ime, uz važeći lični dokument.


Korisnik je saglasan da od sajta snizeno.rs prima komercijalne poruke u vezi prodaje robe/usluga putem veb sajta uz pravo da u svakom trenutku povuče saglasnost tako što će obavestiti sajt snizeno.rs pismenim putem.


Sajt snizeno.rs zadržava pravo da ponudi specijalnu ponudu po posebnim uslovima u okviru redovne ponude.


Jednostrani raskid


Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.


Reklamacije


U slučaju bilo kakvih problema možeš nas kontaktirati putem broja telefona 065 / 3511153 ili putem e maila office@ snizeno.rs


U slučaju plaćanja kreditnom karticom, povraćaj sredstava se vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.

Rok za reklamacije iznosi 5 dana od datuma kupovine. Vaše reklamacije biće obrađene i o ishodu istih bićete obavešteni u roku od 5 radnih dana od dana primanja reklamacije.


Kontakt:
Biočanin d.o.o.
Ranka Miljića 81
11000 Beograd
Telefon: 0653511153
Email: office@ snizeno.rs


Informacije za posetioce Sajta

Kao korisnik potvrđujete da razumete i prihvatate sledeće odgovornosti:

  • da ćete dostaviti istinite, tačne i potpune informacije o sebi, u skladu sa zahtevima formulara za registraciju;
  • da ćete blagovremeno vršiti izmene podataka kako bi bili istiniti, tačni i kompletni. Takođe se obavezujete da nećete činiti sledeće:
    • postavljati materijal koji sadrži viruse i druge programe namenjene oštećenju ili uništenju ovog Sajta ili baze podataka;
    • objavljivati materijal zaštićen autorskim pravima, ukoliko niste autor istog ili imate pravo na njegovo korišćenje;
    • postavljati opscen, klevetnički, preteći ili zlonamerni materijal na štetu drugog korisnika, osobe ili pravnog lica, materijale ili informacije zabranjene zakonom;
    • postavljati slike ili izjave koje nisu u skladu sa zakonom.

Popunjavanjem formulara za registraciju iz kog će Autor preuzeti vaše podatke u svrhu učešća u različitim aktivnostima (informisanje, promocija, reklama, zabava), podrazumeva se da pristaješ na sledeće:

1. da će ove podatke prikupiti, uskladištiti i obraditi Biočanin doo;

2. da će se podaci koristiti neograničen period vremena i za naknadne kontakte;

3. da primate od Biočanin doo različite materijale, informacije, predloge i pozivnice za učešće u različitim aktivnostima, o različitim proizvodima i/ili uzorcima proizvoda, putem email obaveštenja sa servisnim informacijma. Svaka email poruka sa ovakvim sadržajem, sadrži i uputstvo za odjavu


Garancija


Autor ne garantuje da sajt, serveri na kome se hostuje ili email poruke od snizeno.rs ne sadrže računarske viruse ili drugi potencijalno škodljiv softver. Posetilac koristi snizeno.rs na sopstveni rizik, a Biočanin doo ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu korišćenjem/posećivanjem Sajta ili informacija sadržanih na njemu. Informacije na sajtu odslikavaju stvarnost u trenutku registracije ili osvežavanja pojedinih stranica.

Autor ne snosi odgovornost za kvalitet usluga ponuđenih na Sajtu.


Sigurnost


Prilikom korišćenja Sajta, korisnik je sam odgovoran za zaštitu podataka koji omogućavaju pristup nalogu, poput korisničkog imena i lozinke, a takođe snosi odgovornost za postupke na sajtu dok je u svom nalogu. Ukoliko smatraš da je poverljivost tvojih podataka za pristup nalogu ugrožena iz bilo kojih razloga, odmah obavesti Biočanin doo o tome, kako bismo blokirali pristup tvom nalogu i generisali nove pristupne podatke.


Neovlašćene transakcije na ovom Sajtu i pokušaj istih, koje uključuju, ali se ne ograničavaju na: zloupotrebe, prevare iz koristi, neovlašćeni pristupa, izmenu i kopiranje podataka u svrhu njihove komercijalizacije, blokiranje pristupa, itd., biće kažnjene u skladu sa zakonom.


Komunikacija


Korisnici sajta mogu uredništvu dostavljati pitanja, komentare, beleške, predloge i ideje u vezi sa sadržajem Sajta, sve dok nisu nezakonite, opscene, klevetničke, preteće i ne ugrožavaju privatnost i autorska prava Biočanin doo ili treće strane, ako ne sadrže viruse, nisu deo političke/predizborne kampanje, lančana pisma, masovna pošta ili neki drugi vid spam-a. Ne smeš koristiti lažnu email adresu ili predstavljati drugu osobu ili entitet. Biočanin doo zadržava pravo, ali ne i obvezu, da ukloni ili izmeni takve informacije.


Poverljivost/Privatnost


Molimo da pročitate našu izjavu o poverljivosti koja se odnosi na vaše posete/pristup sajtu.


Pravna pitanja


Uslovi korišćenja podležu propisima Republike Srbije. U slučaju spora, strane u sporu će prvo pokušati da reše spor mirnim putem, u roku od 30 dana od registrovanja spora u Biočanin doo. U slučaju da spor ne bude rešen u naznačenom roku, za njegovo rešavanje biće nadležan sud u Beogradu.
Svaki dan nešto novo - sniženo od 40% do 90%
Fitness i spa centri, restorani i barovi, bioskopi i koncerti, kursevi, putovanja, saloni lepote i još mnogo toga!
 
* Želim da primam dnevne ponude!

 
 
Registruj se!
Ime i prezime *
Email *
Lozinka
*
Telefon *
Ponude na email Da   Ne
   
Postojeći korisnik?
E-MAIL
Lozinka